събота, 29 януари 2011 г.

Фернандо Торес "обезверен" от напредъка на "Ливърпул"

Фернандо Торес

Нападателят на "Ливърпул" Фернандо Торес поднесе писмена молба за трансфер, след като отборът на "Челси" направи оферта за него, но тя беше отхвърлена от ръководството на "червените".

Според източник, близък до Торес, испанският нападател е подал молбата за трансфер преди да се стигне до споразумение с Луис Суарес. Източникът е знаел за намеренията на Фернандо, преди новината да излезе в медиите, но е запазил мълчание, тъй като е можело лесно да бъде разкрит.

Източникът сподели: "Торес имаше няколко почивни дни, и не е доволен от неуспешните опити на клуба да привлече Чарли Адам и Луис Суарес, главно защото клубът не е способен да привлече някое ново попълнение, без да има продължителни, мудни и тежки преговори. Напълно съм съгласен с него по този въпрос."

"Поради тази причина той е обезверен, въпреки че обича Кени (Далглиш). Всичко, което Торес вижда, са неизпълнените обещания от предишните и сегашните собственици. Фернандо иска да играе в Шампионската лига, а това надали ще се случи през следващата година, ако остане в "Ливърпул"".

"Неговият агент разговаря с няколко клуба докато Торес беше в Испания, и "Челси" реагираха най-бързо. Съмнявам се, че това ще бъде единственият клуб, който ще направи оферта. "Ливърпул" очакват "Манчестър Сити" и "Реал Мадрид" също да се намесят в битката за Торес, макар че това може и да не стане публично достояние."

"Торес помоли устно да напусне клуба вчера следобед, като поднесе писмена молба за трансфер вечерта. Клубът е много ядосан от неподходящото време, когато това се случва, и ако клуб извън Острова предложи исканата от "Ливърпул" сума, то той ще бъде трансфериран веднага."

"Той ще се завърне в събота сутринта, и ще бъде на "Мелууд" в неделя следобяд. Той ще се срещне с Кени и тогава ще бъде взето решение какво да се прави. Клубът не очаква да има развитие по въпроса до тогава, но никога нищо не се знае."

"Ние се представихме ужасно на трансферния пазар през последните две години. Не беше така, когато привлякохме Торес. Ако искаш играч, или го купи за обявената цена, или се насочи към друг футболист. Клубът не си прави услуга, като позволява на информацията да изтича към медиите, за разлика от другите отбори."

"Познавам лично Нандо, той е много добър човек, и знам, че обича клуба, наистина го обича, но е обезверен от бъркотията, в която сме в момента."

Според други източници Кени Далглиш няма намерение да се раздели с Торес независимо от предложената цена.

"Ливърпул" нямат желание да продават звездата си, но ако бъдат принудени, те ще се опитат да го продадат извън Англия.

Отборът на "Челси" е предложил пари и свои футболисти, от които ръководството на "Ливърпул" да избира. Все още мърсисайдци не са разглеждали нито една оферта.

Снимка: Ройтерс, daylife.com

1 коментар:

  1. Където е най-потребно , и според съображенията на личния мениджър.Преди всичко неговия опит .После моите възможности

    ОтговорИзтриване