понеделник, 3 януари 2011 г.

Собствениците на "Ливърпул" наясно с новия мениджър на отбора

Джон ХенриСпоред имейл, препратен до медиите от бивш футболист на "Ливърпул", ръководството на клуба е наясно кой точно искат да поведе клуба към "нова ера".

Не се споменава личността на бъдещия мениджър на клуба, но имейлът дава информацията, че треньорът в момента води друг клуб и е обвързан с договор с него за поне още две години.

Въпреки това има период, който започва от първи юни, през който неизвестният засега треньор и неговия клуб са свободни да обсъдят работните си взаимоотношения.

Новите собственици на клуба искат ясно да се разбере, че искат да върнат "Ливърпул" на върха в европейския футбол, и работят усилено върху намирането на най-подходящия мениджър на отбора.

Според източник, близък до един от титулярите в отбора, новите собственици са наясно с негодуванието на феновете към тях, причинено от лошите резултати на отбора под ръководството на Рой Ходжсън. Те обмислят дали да назначат Кени Далглиш като временен мениджър до края на сезона. Въпреки това никой от ръководството на клуба не е разговарял с Далглиш през последните няколко дни. Самият Кени Далглиш е споделил пред източници на "Анфийлд", че не вярва той е да обсъждан като мениджър на клуба.

Подобни твърдения излязоха и в пресата на Острова, след като "вътрешни хора" на "Анфийлд" (твърди се, че това е Кристиян Пърслоу) споделиха чрез своите връзки в медиите, че ще има промени независимо от изхода на мача "Ливърпул" - "Болтън".

Собствениците на клуба искаха да изчакат до лятото преди да назначат желания от тях мениджър, но през уикенда се проведе извънредна среща, на която е трябвало да бъдат обсъдени всички опции пред ръководството на "Ливърпул".

Според източници, добре запознати със събитията в "Ливърпул", служителите на клуба са готови да уволнят Ходжсън, ако Джон Хенри и Том Вернер дадат зелена светлина за това. Адвокатите на клуба вече са подготвили обезщетение за Рой Ходжсън, но все още се чака решението на американците.

Няма коментари:

Публикуване на коментар