четвъртък, 6 януари 2011 г.

Ръководството на клуба ще прекрати договора на Рой Ходжсън

Рой ХоджсънИмам информация, че ръководството на клуба е решило да прекрати договора на Рой Ходжсън на среща, която се е състояла съвсем наскоро.

Подготвена е компенсация за бившия треньор на "Фулъм". Клубът е готов с изявлението за медиите, но тъй като офертата за прекратяването на договора на Ходжсън не е напълно готова, все още няма официално изявление.

Забавянето на официалната информация е свързано и с назначенията на временен мениджър на клуба и на нов изпълнителен директор.

"Ливърпул" знае кой точно иска да поеме клуба като временен мениджър, и той е свободен да поеме позицията в момента. Имаше много спекулации за това, че Кени Далглиш ще поеме мърсисайдци, но той не е бил на Острова по време на срещата на ръководството.

Собствениците на клуба са набелязали кой искат поеме клуба в дългосрочен план, но желаният мениджър не е свободен в момента. Съществуват други опции пред отбора. Източник, близък до клуба, твърди, че тази седмица е имало разговори с друг кандидат-мениджър на "Ливърпул".

В понеделник е трябвало да се осъществи трансфер на "Анфийлд", но и той е спрян заради ситуацията с Рой Ходжсън.

Твърди се, че всички забавяния са свързани с постъпването на нов изпълнителен директор на длъжност. Това означава, че клубът знае кой ще поеме тази длъжност. Най-вероятно след това Рой Ходжсън ще получи заповедта си за прекратяване на договора и ще бъде назначен временен или постоянен мениджър на клуба.

Собствениците на отбора искат новия изпълнителен директор също да одобри бъдещия треньор на червените и да му окаже пълната си подкрепа.

4 коментара:

  1. Не знам дали съм ти честитил новата гидина, затова ЧНГ :)
    Това е най-добрата новина, за съжаление, ако не се намери подходящ заместник, ще е лошо. Има толкова добри мениджъри без работа наоколо - Марчело Липи (с остарели разбирания, но поне тактически мастър), Мартин О'Нийл, а и Рафа (макар и да не съм му голям фен, по-добре е от Рой), а и защо някой по-млад и нахъсан, макар и по-неизвестен :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Честита Нова Година и на теб!

    Дано всичко завърши благополучно. Аз лично бих рискувал с Ралф Рангник. Бенитес също е много добър избор.

    ОтговорИзтриване
  3. Бих си взел Рафа-та обратно...

    ... снощи бях толкова разочарован, че не можах даже да се разочаровам!

    :)

    ЧНГ и... успехи за Ливърпул! И дано ги видим тая година ;)

    ОтговорИзтриване