неделя, 30 януари 2011 г.

Фернандо Торес твърдо решен да напусне "Анфийлд"

Фернандо ТоресФернандо Торес е потвърдил днес своето желание да напусне "Ливърпул".

Испанският нападател е дошъл на "Мелууд" заедно със своя агент и се очаква да започнат разговори съвсем скоро.

"Мелууд" е затворен за посетители в момента, като служителите на клуба ще работят до късно тази вечер в опит да приключат всички набелязани трансфери през януарския прозорец.

Ръководството на клуба ще съобщи на Торес и неговите представители, че ще позволи на испанския нападател да напусне този уикенд само ако "Челси" предложат оферта, която е приемлива за "червените". В противен случай клубът няма да позволи на Фернандо Торес да напусне.

Източникът сподели: "Трансферът на Торес е по негово настояване."

Останалите футболисти на клуба тренират както обикновено, като Кени Далглиш е наблюдавал тренировките, преди да замине за срещата с Торес. Твърди се, че съотборниците на Торес са "много недоволни" от решението на испанския нападател да напусне "Ливърпул" в посока "Стамфорд Бридж".

Официалните лица на "Анфийлд" ще се опитат да изгладят противоречията този следобед, но в същото време те нямат намерение да се огънат пред исканията на Торес.

В същото време Луис Суарес е казал, че иска да играе в сряда срещу "Стоук Сити". Въпреки това има съмнения, че е във форма поради дългото му отсъствие от терена заради наказание.

"Ливърпул" се опитват да се разделят с Милан Йованович, но неговите изисквания за заплата правят това почти невъзможно. Няколко сделки са се провалили поради този факт. Той получава много добра заплата при мърсисайдци и не иска да се откаже от нея.

По времето на тази публикация изглежда, че няма да има сделка за Ашли Йънг, но клубът се опитва да привлече Чарли Адам. Всичко това може да се промени в следващите часове, но засега това е последната информация от клуба.

1 коментар:

  1. Първо да се разберат клубните мениджъри.Възможно е всичко блок да се движи.Нека се намери най-доброто решение.

    ОтговорИзтриване