четвъртък, 6 януари 2011 г.

Кени Далглиш - мениджър на "Ливърпул", Фил Томпсън - асистент-мениджър

Кени ДалглишРъководството на "Ливърпул" смята да назначи Кени Далглиш за временен мениджър на клуба.

Фил Томпсън ще трябва да помага на Далглиш в ролята си на асистент-мениджър.

Източници, близки до отбора, твърдят, че освобождаването на Рой Ходжсън е сигурно. Това може да се случи след уикенда, но ако клубът успее да финализира позицията на временен мениджър в клуба, има вероятност нещата да получат развитие още тази нощ.

Американските собственици на клуба сериозно обмислят назначението на Далглиш. Те ще бъдат в Ливърпул през уикенда.

Рой Ходжсън е бил привикан на среща с ръководството на мърсисайдци днес. На срещата са присъствали рекламният директор на клуба Йън Айре и финансовият директор Филип Неш.

Официалните лица на отбора са работили през нощта на 5-и срещу 6-и януари, в постоянен контакт със собствениците на клуба, за да вземат решение за бъдещето на клуба.

Твърди се, че Гуус Хидинк е отказал поканата от страна на червените да застане начело на "Анфийлд". Въпреки това трябва да се има предвид, че ръководството на клуба не се е отказало напълно от него.

Знае се, че Франк Рийкард е силно заинтересуван от позицията, и поради тази причина той все още е фаворит на букмейкърските къщи да заеме мястото на Ходжсън. Източници, близки до "Ливърпул", твърдят, че са изненадани от факта, че Рийкард все още не е треньор на мърсисайдци.

Административните лица на клуба са готови всеки момент да уволнят Ходжсън. Всички са запознати с това какво трябва да направят, какво трябва да кажат, прес-офисът на клуба е готов с необходимата информация за пресата.

Американските собственици на клуба са решили да уволнят Рой Ходжсън, но все още не са дали зелена светлина това да се случи.

1 коментар:

  1. Имам съмнения, дали Кени ще се навие за временен треньор, заради:
    1. може да е съгласен само ако договорът е дългосрочен;
    2. ролята на Комоли в клуба. Все още не ми е ясно, дали „деленето на власт” с него ще отблъсне Кени, или биха могли да работят заедно.
    Ще почакаме- сега бил в отпуска.

    ОтговорИзтриване