четвъртък, 20 януари 2011 г.

Алекс Осклейд-Чембърлейн иска в "Ливърпул", преговорите със Суарес - в напреднала фаза

Футболистът на "Саутхамптън" Алекс Окслейд-Чембърлейн отлага трансфера си в "Арсенал", защото предпочита да премине на "Анфийлд".

"Ливърпул" се надяваха да приключат с трансфера на младата звезда до края на месеца, но "Арсенал" се включиха в наддаването, след като разбраха за интереса от "Анфийлд". Твърди се, че те са фаворити за подписа на Окслейд-Чембърлейн.

17-годишният футболист, който е фен на "Ливърпул", иска да премине при "червените", но тъй като мърсисайдци в момента преговорят за Луис Суарес, е възможно по-голямата част от трансферния бюджет да отиде за уругвайския нападател.

"Манчестър Сити" е поредният клуб, който е свързван с Алекс Окслейд-Чембърлейн. Ако се вярва на слуховете, утре ще има разговори между "гражданите" и представителите на младия полузащитник.

"Саутхамптън" твърдят, че не искат да продадат своя играч на отбора, който предлага най-много пари, защото го "обичат" и искат той да продължи кариерата си в най-правилния за него клуб. Ако Алекс Окслейд-Чембърлейн бъде търпелив, е възможно все пак "Ливърпул" да го привлекат до края на януарския трансферен прозорец.

В същото време моите източници твърдят, че "Ливърпул" и "Аякс" са напреднали значително в преговорите за Луис Суарес.

Двата клуба бяха сравнително далеч от договорка за цената на уругвайския национал, но източници, близки до "Анфийлд" твърдят, че днес около 5 ч. сутринта "Ливърпул" и "Аякс" почти са изгладили различията помежду си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар