неделя, 9 януари 2011 г.

Райън Бабел от "Ливърпул" може да бъде наказан заради обида срещу Хауърд Уеб в "Туитър"

Хауърд Уеб с фланелка на Манчестър Юнайтед

Нападателят на "Ливърпул" Райън Бабел може да бъде наказан от дисциплинарната комисия на Футболната асоциация, след като публикува колаж на съдията Хауърд Уеб с фланелка на "Манчестър Юнайтед".

"Ливърпул" загуби от "Манчестър Юнайтед" като гост на "Олд Трафорд", след като Уеб отсъди дузпа за "червените дяволи" заради леко докосване от страна на Даниел Агер към Димитър Бербатов. Английският рефер даде след това червен картон на Стивън Джерард за опасно влизане срещу Майкъл Карик.

Новият мениджър на мърсисайдци Кени Далглиш нарече дузпата "фарс", а Бабел допълни в "Туитър": "И той се води един от най-добрите съдии?! Това е абсурд."

Атаката на Бабел в интернет най-вероятно ще доведе до намеса на ФА, твърди английският вестник "Гардиън", тъй като холандецът се съмнява в безпристрастността на Уеб.

Хауърд Уеб води финала на Световното първенство миналата година и стана член на ордена на Британската империя (ЧОБ).

Говорител на Футболната асоциация заяви, че ФА са запознати със случая и го разглеждат.

Синът на Кени Далглиш, Пол, също изказа своето възмущение в "Туитър", показвайки колаж на Александър Фъргюсън, прегърнал Хауърд Уеб, който отново е с фланелка на "Юнайтед".

Далглиш младши написа: "Хауърд Уеб, ЧОБ - Член на ордена на Бъзби. Вие знаете, че обикновено не съм злобен, но за тях ("Манчестър Юнайтед") важат други правила."

В друго съобщение той добави: "Хауърд Уеб е марионетка на Фърги."

Няма коментари:

Публикуване на коментар