неделя, 23 януари 2011 г.

"Ливърпул" работят по шест трансфера #LFC #otbor

Фабио КоентраоСпоред информацията, която имам, ръководството на "Ливърпул" работи в момента по шест трансфера.

Източник, известен с правдоподобността на своята информация, твърди, че сделката с Луис Суарес е приключила, и в най-скоро време футболистът ще премине на "Анфийлд". Все пак трябва да се има предвид колко трудно е да се осъществи такъв трансфер, особено когато в сделката е включен друг футболист, и клубът-продавач иска прекалено голяма цена. Поради тази причина аз лично няма да бързам да обявя преминаването на Суарес като абсолютно сигурно, ще изчакам спокойно какво ще се случи в следващите няколко дена.

Според същия източник "Ливърпул" са направили в четвъртък запитване за левия бек на "Бенфика" Фабио Коентрао. Португалският клуб е склонен да продаде Коентрао, но исканата цена е прекалено висока, и е много вероятно този трансфер да се осъществи през лятото, ако все още "Ливърпул" имат интерес към футболиста.

Със сигурност Кейсуке Хонда е трансферна цел за мърсисайдци, но неговият агент се интересува повече от парите, отколкото от това къде ще играе неговият клиент. Обещанията, дадени от агента на Хонда, все още не са се осъществили.

Има вероятност и Шарл Н'Зогбия да се присъедини към "червените" през този месец.

Трансферът на Стивън Уорнък под наем зависи от медицинския преглед и от одобрението на отбора на "Астън Вила". Доколкото знам, бирмингамци все още задържат сделката и не са дали зелена светлина тя да се осъществи.

Снимка: www.slbenfica.pt

2 коментара:

  1. Според някои източници Чарли Адам също ще подпише с Ливърпул, сумата ще е 8М паунда, а Адам ще получава 45К паунда на седмица :)

    ОтговорИзтриване
  2. Твърди се, че тази сутрин (понеделник) "Ливърпул" ще направят нова оферта за Чарли Адам.

    ОтговорИзтриване