понеделник, 3 януари 2011 г.

Том Вернер е разговарял със Стивън Джерард за бъдещето на клуба

Стивън ДжерардПрезидентът на "Ливърпул" е разговарял с капитана на отбора Стивън Джерард за пътя, по който собствениците на отбора искат да поведат клуба.

Според източник, близък до играча, единствено Джерард получава такава информация от време на време, и слуховете, че ръководството на клуба се допитва до други титуляри в клуба, не са верни.

Източникът сподели: "Стивън знае какво се случва. Той е смятан за най-важния футболист в клуба. Никой не вярва, че той ще обърне гръб на "Ливърпул", след като отказа завинаги на "Реал Мадрид" през лятото."

"Собствениците знаят, че Джерард и Карагър са в близки взаимоотношения, двамата носят клуба в сърцето си и имат връзка с феновете на клуба чрез своите приятелски и роднински връзки."

"Връзката между собствениците и Стивън не е постоянна, но американците казват на Джерард всичко, което според тях трябва да знае. Може би няма да е погрешно да предположим, че му е казано, че клубът ще има нов мениджър."

Източникът продължи: "Говорих със Стивън наскоро, и той ми сподели, че нито един играч от отбора не е вярвал, че клубът ще преуспее под управлението на Рой (Ходжсън). Никой не го мрази, но някои от футболистите, привлечени от Бенитес, не го харесват много."

"Беше ми казано, но не мога да съм напълно сигурен за това, че собствениците на клуба търсят мениджър извън Англия, който не води отбор от "Премиършъп"".

Източникът добави: "Рой е горд, че е мениджър на клуба, но назначението му не дойде в правилното време за всички замесени. Той е добър мениджър, джентълмен, но е много докачлив."

"Ако може да спечели феновете на своя страна, ще може да напусне клуба с достойнство. Мисля, че повечето от феновете ще оценят, че той даде всичко от себе си."

1 коментар:

  1. Няма индикации за лоши и нарушени отношения или скандални моменти.Впечатленията са повече от добри и е благодарен за всичко.Надява се да не си прекъснат контактите на разбирателство и доверие.Ще бъде щастлив на сътрудничество

    ОтговорИзтриване