вторник, 22 юни 2010 г.

Нов медицински екип на "Анфийлд"

МелуудНовият медицински екип, който ще замени лекарите, работили по времето на Рафаел Бенитес, ще бъде съставен от австралийци. В момента те са в Южна Африка, заедно с австралийския национален отбор по футбол.

Австралийските специалисти са работили шест седмици на "Анфийлд" преди световното първенство и са били шокирани от некомпетентния медицински персонал, който е работил по това време.

Те са посочили лошата работа на лекарския екип върху контузиите на Фернандо Торес и Макси Родригес. Контузията на Родригес не е била правилно диагностицирана преди срещата с отбора на "Челси". Родригес напусна терена по време на мача с контузия, което е било причина хора от отбора да започнат да говорят, че вече е време за промяна.

В същото време испанските треньори, без тези, които работят в "Академията", ще напуснат клуба тази седмица. Испанците, работещи с младите играчи на клуба, ще останат, за да продължат успешната си дейност.

Според сигнали, идващи от официални представители на "Ливърпул", е твърде вероятно клубът да има нов мениджър до края на седмицата, като все още не се знае кой е той. Все пак е възможно назначението да бъде отложено за още няколко седмици, може би се изчаква края на Световното първенство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар