сряда, 9 юни 2010 г.

Том Хикс и Джордж Жилет изключени от преговорите, още един кандидат-купувач на хоризонта, Кени Далглиш остава в "Ливърпул"

Анфийлд


Източник, много близък до "Анфийлд", твърди, че Том Хикс и Джордж Жилет не са били допуснати до преговорите на ръководството на "Ливърпул" с шейх Халифа (и най-вероятно с още един кандидат-купувач, за когото ще пиша малко по-долу).

Мартин Броутън и Кристиян Пърслоу водят в момента преговори с шейха и нито Хикс, нито Жилет или техни представители присъстват на срещата.

Има информация, че преговорите с шейх Халифа ибн Зайд ан-Нахаян са в изключително напреднал стадий, и ще бъде почти невъзможно за Хикс и Жилет да отхвърлят оферта, която е добра и разумна, поради натиска от "RBS" и борда на директорите на "Ливърпул".

В същото време усилено се говори, и аз твърдо вярвам на тези слухове, че има втори изключително богат човек, засега с неустановена самоличност, който е направил оферта за клуба. Твърди се, че кандидат-купувачът притежава финансовата мощ да се съревновава със собствениците на "Манчестър Сити" и "Челси". Източникът, от който идва тази информация, споделя, че е "1000% (хиляда) процента" сигурен, че съвсем скоро "Ливърпул" ще имат богат собственик, независимо дали това ще е шейх Халифа или мистериозният засега втори богат кандидат-купувач.

В същото време малката драма, свързана с Кени Далглиш, завърши с щастлив край. Той остава засега на работа в клуба, но се е оттеглил от комисията, която търси нов треньор на отбора. Трябва да се отбележи, че Далглиш продължава да подкрепя напълно Кристиян Пърслоу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар