събота, 5 юни 2010 г.

Гилем Балаге: Бъдещето на Фернандо Торес не е свързано с Рафаел Бенитес

Испанският журналист на "Скай Спортс" Гилем Балаге каза, че Фернандо Торес може да остане в "Ливърпул" въпреки уволнението (добре де, напускането по взаимно съгласие) на Рафаел Бенитес.

Торес повече се интересува от посоката, в която клуба ще поеме. Той вярва, че Бенитес е добър треньор и се дистанцира от слуховете за проблеми в съблекалнята на отбора. Фернандо Торес също има известни съмнения за своето бъдеще в "Ливърпул", но то не е свързано с Рафаел Бенитес, а с бъдещето на червените - собственост, финансиране, посока на развитие и т.н. Торес се надява Стивън Джерард, капитана на мърсисайдци, също да остане в отбора.

"Манчестър Сити" се интересуват от нападателя на испанския национален отбор по футбол, но според Балаге, Торес ще отхвърли офертата на Гражданите при всички положения. "Ювентус" и "Интер Милано" също искат да привлекат играча, но най-вероятно Торес няма да се присъедини и към тях. Все пак, ако "Челси" направят сериозна оферта, може и да убедят футболиста да премине на "Станфорд Бридж" (, за да не спечели никога Шампионската лига, бел. ред.).

Този месец са президентските избори в "Барселона", и ако фаворитът Сандро Росел успее да спечели и да стане президент на каталунците, той също може да направи оферта за Фернандо Торес. "Барселона" искат да продадат Златан Ибрахимович, и да привлекат полузащитника на "Арсенал" Сеск Фабрегас. Ако сделката за Фабрегас пропадне, то Росел може да се обърне към Торес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар