четвъртък, 17 юни 2010 г.

Стивън Джерард по-близо до "Реал Мадрид"

Стивън Джерард, Рафаел БенитесКапитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард е все по-близо до трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Според последната информация, която имам, двата клуба са се съгласили принципно върху сделката за английския национал, но не са я финализирали докрай. Това ще се случи след края на Световното първенство, като всичко зависи от това кой ще е новият собственик на "Ливърпул" и кой ще застане начело на клуба.

Източници, много близки до Джерард, твърдят, че той може да остане на "Анфийлд", ако Кени Далглиш бъде назначен за мениджър. За съжаление назначаването на мениджър от ранга на Рой Ходжсън ще накара Джерард да потърси щастието си при Жозе Моуриньо.

В същото време стана ясно, че един от кандидат-купувачите на клуба (засега не е ясно дали е шейх Халифа или другият мистериозен кандидат, за когото писах тук) се е оттеглил от преговорите заради Том Хикс. Въпреки че американците не участват пряко в преговорите за продажбата на "Ливърпул", те все пак имат крайната дума в момента.

Добрата новина е, че в момента има общо трима кандидати, които искат да закупят клуба, единият от тях се намира в Индия. Споменава се, че Питър Кениън е замесен по някакъв начин в сделката, но каква е точно неговата роля, остава да разбера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар