сряда, 12 януари 2011 г.

"Ливърпул" преговарят с футболист на "Саутхамптън"

Алекс Окслейд-ЧембърлейнФутболният директор на "Ливърпул" Деймиън Комоли е прекарал вчера вечерта в разговори с агента, представляващ Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Твърди се, че "Саутхамптън" и "Ливърпул" са се договорили за 17-годишния полузащитник на "светците" и вече е дадено разрешение на Окслейд-Чембърлейн да преговаря с червените. Има информация, че "Тотнъм" също се интересуват от младата английска звезда. Предполага се, че "Арсенал" и "Челси" наблюдават събитията отблизо.

Източник, близък до бащата на Алекс - треньора в "Портсмут" Марк Чембърлейн, е споделил "неофициално" вчера, че неговият син може да бъде на "Анфийлд" до края на седмицата, ако двата клуба успеят да се договорят за трансфера.

Източникът твърди: "Марк каза, че "Ливърпул" са направили запитване за играча през декември. "Саутхамптън" са очаквали, че ще има оферта от страна на мърсисайдци веднага след отварянето на трансферния прозорец, но заради промените на "Анфийлд" нищо не се е случило. "Тотнъм" са направили официално предложение в края на годината.

"Саутхамптън" все още не са приели никое предложение, но "Ливърпул" подготвят финансов пакет... Те все още не са отхвърлени. Разговорите продължават, като с назначението на Кени (Далглиш) се показва желание нещата да приключат по-бързо."

"Интересът към момчето трябва стане ясен до края на седмицата, тъй като "Саутхамптън" искат да получат най-добрата цена (за футболиста). Според Марк обаче, той няма да бъде накаран да премине в отбор, който не желае."

В същото време се появи информация, според която новият изпълнителен директор на "Ливърпул" може да присъства на мърсисайдското дерби, което ще се играе в неделя, 16-ти януари.

Според някои източници ръководството на червените се е съсредоточило само в два възможни кандидата. Миналата седмица кандидатурите бяха четири.

Снимка: saintsfc.co.uk

Няма коментари:

Публикуване на коментар