събота, 15 януари 2011 г.

"Ливърпул" започват изпълнението на трансферните си планове

Ръководството на "Ливърпул" е подновило изпълнението на трансферните си планове за зимния и летния трансферен прозорец. Твърди се, че всички на "Мелууд" са на крака, и работят върху предстоящите сделки.

Кени Далглиш и Деймиън Комоли са имали среща тази седмица, на която Комоли е разказал за преговорите, които води за желаните от "червените" футболисти. Твърди се, че нито един от тези играчи не е посочен от Рой Ходжсън.

Знае се със сигурност, че Алекс Окслейд-Чембърлейн е трансферна цел за януарския трансферен прозорец. Клубът работи усилено по финализирането на сделката тези дни.

Нападателят на "Утрехт" Рики ван Волфсвинкел и защитникът на "Стоук Сити" Райън Шоукрос също попадат в полезрението на "Ливърпул", но техните трансфери може би ще се осъществят през лятото.

Източник, близък до клуба, сподели: "Чембърлейн може да премине на "Анфийлд" още през този трансферен прозорец, ако клубовете успеят да се договорят. Комоли иска да подпише с футболиста на всяка цена, преди да започне да работи върху няколко трансфера на футболисти извън Острова. Разговорите продължиха и тази седмица."

"(Ван) Волфсвинкел определено е цел на клуба, заедно с Шоукрос, но тези трансфери ще се осъществят най-вероятно през лятото. Ще бъде много трудно тези сделки да се финализират сега, тъй като техните клубове не искат да продават по време на сезона. Всички на "Мелууд" са подготвени и знаят, че ако не пристигнат нови футболисти през този трансферен прозорец, клубът ще продължи с тези, които са налични в момента."

"Отборът на "Ливърпул" не напира да подсили състава си в момента, така че останалите клубове само си губят времето да искат по-високи цени за своите играчи."

На въпроса дали за някои от играчите, споменавани в пресата, има вероятност да преминат на "Анфийлд", източникът заяви: "Да, повечето от тях наистина са в полезрението на клуба, но футболистите на Острова са приоритет през този трансферен прозорец. Никой няма да изпадне в паника, ако други клубове се включат в наддаването за останалите трансферни цели. Разбира се, ако се появи такъв случай, той ще бъде разгледан внимателно, но в момента има двама-трима играчи тук в Англия, върху които клубът иска да се фокусира."

Според информация от вчера, клубът преговаря за няколко футболисти в момента, но нито една от тези сделки не е приключена, тъй като все още не е дадена зелена светлина от страна на ръководството да бъдат отпуснати финансови средства. Най-вероятно това ще се промени след идването на Джон Хенри през този уикенд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар