четвъртък, 6 май 2010 г.

"Челси" се интересуват от Фернандо Торес

Фернандо Торес

"Челси" са разговаряли с ръководството на "Ливърпул" във връзка с Фернандо Торес.

Трансферният прозорец няма да се отвори до полунощ на последния ден от първенството и това засега пречи на лондонския клуб да направи официално искане. След неуспеха на "Манчестър Сити" да се класират в местата, даващи право за участие в "Шампионската лига", "Челси" излязоха като основни кандидати за закупуването на испанския футболист. "Барселона" също се интересуват и следят събитията отблизо.

Източник, близък до агента на играча, е споделил: "(Изпълнителният директор на "Челси") Рон Гурлей разговаря вчера с Кристиян Парслоу във връзка с Фернандо (Торес)".

"Разговорът беше кратък. На Рон му беше казано, че "Ливърпул" няма да обсъждат предложения за своите играчи, докато не разрешат "вътрешни казуси" следващата седмица."

"Имаше слухове в Лондон, че "Челси" са склонни да предложат Никола (Анелка) плюс пари, но Карло Анчелоти няма намерение да продава."

Никола Анелка е близо до подписването на нов договор с "Челси", така че е малко вероятно французинът да бъде използван като разменна монета в сделката за испанския национал.

Близък до червените източник също е споделил, че "Ливърпул" са получи предложение за Торес от друг клуб от Висшата лига под формата на пари плюс нападател.

Няма коментари:

Публикуване на коментар