петък, 14 май 2010 г.

Фернандо Торес иска да остане в "Ливърпул"

Фернандо ТоресСпоред източник, много близък до играча, Фернандо Торес иска да остане при червените.

Въпреки това играчът ще разгледа какви други опции има пред него след Световното първенство по футбол, ако състоянието на клуба продължи да бъде нестабилно.

Източникът е споделил: "Фернандо иска да остане в "Ливърпул"."

"Той се чувства добре в Мърсисайд. Обича феновете, обича клуба и обича града."

"Не става въпрос за пари. Ако клубът му предложи да удвои заплатата му, само и само да остане, той няма да приеме. Всичко, което иска да знае, е кой ще бъде мениджър следващия сезон и накъде отива клубът."

"Фенове на "Ливърпул" и приятели на Фернандо тук в града постоянно го питат какво се случва с клуба и той не може да отговори. Той не мисли, че това е правилно и честно спрямо феновете."

"Разбира се, че може да напусне през лятото. Има достатъчно оферти за него. Но неговото желание е да помогне на клуба да се завърне отново в Топ 4."

"Фернандо просто иска да види стабилност в клуба. И той като другите играчи иска да знае кой ще бъде мениджър на "Ливърпул" и какви планове има за подсилване на отбора."

"Ако не получи отговори до края на Световното първенство, той може да поиска трансфер в друг клуб, но неговото желание е да остане."

"Всичко се свежда до това кой ще е мениджър и доколко всички в клуба са мотивирани за успех. В момента никой няма идея кой управлява клуба, което е недопустимо за институция като "Ливърпул"."

Според информацията, която имам, представители на Фернандо Торес и ръководството на клуба ще се срещнат тази седмица.

Подобна среща е била отложена преди известно време, тъй като Мартин Броутън и Кристиян Парслоу са били ангажирани в разговори с потенциален инвеститор.

Отлагането на срещата е било по взаимно съгласие и никой няма оплаквания във връзка с това.

Кристиян Парслоу е споделил, че са в напреднал стадий на разговори с потенциални нови собственици на клуба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар