четвъртък, 17 март 2011 г.

"Ливърпул" се интересуват от национал на Италия #otbor

Андреа ПирлоСпоред източници от Испания и Италия отборът на "Ливърпул" е направил оферта за футболиста на "Милан" Андреа Пирло.

Договорът на опитния плеймейкър на "росонерите" изтича в края на сезона, и няколко клуба в момента се опитват да го привлекат.

"Барселона" отдавна са свързвани с Пирло, а отборът на "Челси" се опита да го привлече през зимния трансферен прозорец. Твърди се, че "Ювентус" също искат да подпишат с Андреа Пирло, тък като очакват Алберто Акуилани да се завърне в "Ливърпул" поради високата си цена.

Пирло има 75 мача за националния отбор на Италия, и ще навърши 32 години през май. Все пак не трябва да забравяме, че Гари Макалистър беше на 35 години, когато Жерар Улие подписа с него през 2000 година.

Мениджърът на "Ливърпул" Кени Далглиш се очаква да промени отбора през лятото, като най-вероятно няколко полузащитника на "червените" ще напуснат "Анфийлд". Според слуховете, Деймиън Комоли гледа на Пирло като добро попълнение към отбора на свободен трансфер.

Според мен клубът гледа на Пирло като на човек, който ще подсили отбора, но не мисля, че искат да го привлекат на всяка цена. Италианецът е много опитен, и може да премине на свободен трансфер, което го прави добър избор за мърсисайдци.

В същото време "Ливърпул" са свързвани с крилото на "Марсилия" Андре Аю, след като Деймиън Комоли посети Франция в ролята си на скаут.

Няма коментари:

Публикуване на коментар