неделя, 13 март 2011 г.

Далглиш, Комоли и собствениците на клуба провеждат среща във връзка с летния трансферен прозорец #otbor

Според информацията, която получих, Кени Далглиш, Деймиън Комоли и собствениците на "Ливърпул" са провели среща през седмицата, за да обсъдят трансферните цели през лятото.

Далглиш е споделил, че иска да подсили отбора с футболисти на четири основни позиции. Шотландският мениджър вече е наясно кого иска да привлече на три от тези четири поста. За четвъртата позиция Далглиш има две опции. Това е атакуваща позиция, но мениджърът на "Ливърпул" иска да види първо Анди Керъл как ще се справи, преди да направи своя избор. Засега не се споменават имена.

Според източник, близък до "Анфийлд", Пепе Рейна не е предател, и няма да напусне "Ливърпул" без причина. Твърди се, че клубът много пъти е давал обещания на испанския вратар, които в последствие не са били изпълнявани. През това време той е подписал нов договор, въпреки че е можел да премине в друг клуб през миналото лятото или сега през януари (отборът на "Арсенал" е направил две запитвания).

Рейна не иска да напуска, като в разговор с Кени Далглиш е описал своето състояние като на "съпруг, чиято жена му е изневерявала отново и отново..." Твърди се, че той е обиден на клуба. Далглиш и собствениците на клуба знаят точно каква е ситуацията и какво трябва да направят. Всички карти са на масата, и ако Пепе Рейна напусне, това ще стане с благословията на Далглиш. Всички се надяват, че това няма да се случи, тъй като мърсисайдци гледат на Рейна като на следващия капитан на клуба.

Повече за Рейна и "Ливърпул" може да прочетете в моя сайт "Отбор.bg".

Няма коментари:

Публикуване на коментар