петък, 11 март 2011 г.

"Ливърпул" искат млада звезда на "Барселона"


Според сравнително достоверни източници от Испания отборът на "Ливърпул" е подновил своя интерес към футболиста на "Барселона" Тиаго Алкантара.

Твърди се, че "Ливърпул" са осъществили контакт с каталунския отбор във връзка с полузащитника, но "Барселона" са потвърдили, че футболистът не е за продан.

Бившият мениджър на "Ливърпул" Рафаел Бенитес също се е интересувал от Алкантара, изпращайки скаути на отбора да го следят.

"Манчестър Юнайтед" и "Челси" също наблюдават играча. Твърде се, че "Барселона" може би ще искат да включат Алкантара в бъдеща сделка за Сеск Фабрегас.

Имам информация, че "Барселона" са предложили Тиаго Алкантара в сделка за Фернандо Торес по времето на Бенитес, но след това футболистът успя да спечели своето място като реален заместник на Шави.

Най-вероятно този трансфер няма да се осъществи, тъй като "Барселона" гледат на Алкантара като бъдеща звезда на "Ноу Камп". Дори и каталунците да са склонни да се разделят с младия си футболист, това ще стане срещу голяма сума.

Все пак интересът към Тиаго Алкантара е добър знак, че "Ливърпул" се интересува от най-добрите футболисти на пазара.

В същото време стана ясно, че мърсисайдци са имали интерес през лятото към младата звезда на "Фиорентина" Стеван Йоветич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар