неделя, 25 юли 2010 г.

"Ливърпул" близо до подписването със защитник на "Уигън"

Майнор ФигероаОтборът на "Ливърпул" е близо до привличането на хондураския защитник на "Уигън" Майнор Фигероа.

Рой Ходжсън иска да привлече в състава 27-годишния ляв бек, след като "Манчестър Сити" искат твърде висока цена за Уейн Бридж.

Жан Марк Гойре, агентът на Фигероа, съобщи миналата седмица, че "Ливърпул" са проявили интерес към неговия клиент и са започнали разговори.

Имам информация, че личните условия на играча вече са одобрени, и остава "Ливърпул" и "Уигън" да се разберат за цената на трансфера.

Интересът към Бридж все още остава, като червените се надяват "Сити" да смъкнат цената на бившия английски национал.

В същото време вестниците твърдят, че "Ливърпул" се интересуват дали Питър Крауч е свободен за трансфер.

Вчера получих информация, че според служител на клуба, който има директен контакт с титулярите и треньорите, Фернандо Торес ще остане поне още един сезон в клуба. Испанският нападател има желание да играе на "Анфийлд", но очаква отговори от ръководството на клуба какво бъдеще предстои пред "Ливърпул".

Последно развитие по темата, 26.07.2010:

Днес или утре ще има пресконференция, на коята ще бъде представен Майнор Фигероа. Футболистът ще получава 40,000 паунда на седмица, за период от 3 години. Точната цена на трансфера не е известна, предполага се, че "Ливърпул" и "Уигън" са се разбрали за сума между 4 и 6 милиона паунда.

На срещата ще бъде споменато, че клубът е получил две официални оферти за неговото закупуване, като детайли няма да бъдат споменавани. Нямам повече информация кои са кандидат-купувачите, само знам, че единият от тях е много благонадежден.

Снимка: Уикипедия

Няма коментари:

Публикуване на коментар