петък, 16 юли 2010 г.

Рафаел Бенитес близо до привличането на Хавиер Масчерано и Дирк Каут

ЛивърпулБившият мениджър на "Ливърпул" Рафаел Бенитес се подготвя да направи двойна оферта за капитана на аржентинския национален отбор Хавиер Масчерано и национала на Холандия Дирк Каут.

Рой Ходжсън вече е провел разговори с Фернандо Торес и Стивън Джерард, но не е говорил все още лично с Масчерано. Аржентинският футболист вече е договорил чрез своя агент личните си условия с клуба от Милано.

Въпреки че Ходжсън е разговарял лично с Торес и Джерард, това не означава, че те ще останат в отбора. Напротив - твърди се, че и двамата ще напуснат, като е почти сигурно преминаването на Джерард на "Сантяго Бернабеу".

Имам информация, че "Интер Милано" ще направят официална оферта за Масчерано веднага след като видят какво ще се случи с Марио Балотели. Балотели е искан от "Манчестър Сити" и "Манчестър Юнайтед".

Дирк Каут наскоро заяви, че ще бъде щастлив, ако остане на "Анфийлд", но аз знам, че неговият агент също е преговарял с "Интер".

Твърди се, че Глен Джонсън е още един от играчите, който обмисля своето бъдеще след напускането на Рафаел Бенитес.

Според източници, много близо до клуба, Бенитес е бил уволнен, защото е щял да се противопостави на продажбата на тези футболисти. Поради същата причина и Кени Далглиш не е бил назначен.

Те твърдят, че Кристиян Парслоу се опитва да спести пари на американските собственици на клуба чрез продажбата на играчи, задържането на голяма част от получените от трансфери пари и намаляването на заплатите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар