сряда, 7 юли 2010 г.

Джо Коул в "Ливърпул" - последно развитие по темата, 7 юли

Според последните новини от днес, треньорът на "Ливърпул" Рой Ходжсън е разговарял с агента на Джо Коул още по времето, когато е бил треньор на "Фулъм". Ходжсън се е опитал да го привлече при котиджърс веднага щом е разбрал, че Коул е напуснал "Станфорд Бридж".

Новото назначение на Ходжсън на "Анфийлд" е увеличило шансовете Коул да играе под наставлението на английския треньор, въпреки желанието на националния полузащитник да остане в Лондон. Джо Коул харесва Рой Ходжсън и би се присъединил към "Ливърпул", ако Джерард и Торес останат.

В същото време Стивън Джерард изчаква Фернандо Торес да се завърне от Южна Африка, за да обсъдят заедно своето бъдеще. Твърди се, че и двамата искат да останат за поне още една година и да дадат шанс на Ходжсън, ако ръководството осигури финансирането на нови, подходящи трансфери за клуба.

За съжаление в момента няма развитие по въпроса със собствеността на клуба. Знае се, че поне трима кандидат купувача, двама от тях от Близкия изток, изчакват да видят какво ще се случи, преди да направят официална оферта за мърсисайдци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар