понеделник, 7 февруари 2011 г.

Далглиш: Играчите на "Ливърпул" се представиха фантастично

Кени ДалглишКени Далглиш каза за своите играчи, че са били "фантастични" при победата над "Челси" с 1:0 като гости на "Стамфорд Бридж".

"Червените" не бяха фаворити в мача, но успяха да вземат трите точки от него благодарение на гола на Раул Мейрелеш през второто полувреме.

Кени сподели след мача: "Ние подходихме към мача много професионално. Играчите се отнесоха отговорно и имаха много силно желание да спечелят срещата."

"В този клуб винаги се е твърдяло, че най-важните хора са тези, които са в "Ливърпул". Футболистите започнаха мача, вярвайки в това."

"Победата в този мач означава, че запазихме мрежата си суха в четири последователни срещи и имаме спечелени 12 точки. Всеки, който подкрепя "Ливърпул", би трябвало да е много щастлив в момента."

"Нашата цел беше да вземем трите точки, което и направихме. Това, което някой футболист (Торес) иска да прави с живота си, е негов избор."

"Аз лично дойдох да взема трите точки. Дори Карло Анчелоти да играеше в нападение, аз пак щях да искам да взема единствено победата."

"Съперникът не е важен за мен. Единствените важни хора са тези в червените фланелки."

"Ние подписахме с двама чудесни футболисти: Луис Суарес и Анди Керъл. Очакваме да ги видим да се включат в състава и да играят, ако успеят да завоюват титулярното си място. Но това няма да е лесно, като се има предвид начина, по който играха другите момчета днес."

Далглиш сподели мнението си за гола на Мейрелеш: "Той е в прекрасна форма и помага на Дирк (Каут) в нападение. Дирк върши много трудна работа сам като нападател, тича неуморно по целия терен."

"Раул има много добри технически умения и играе чудесно, откакто е тук. Благодарение на упоритата си работа и способности той успя да вкара няколко гола."

В същото време стана ясно, че капитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард няма да играе в приятелската среща на националния отбор на Англия в сряда срещу Дания поради контузия в слабините.

Очаква се обаче полузащитникът да продължи тренировките си с мърсисайдци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар