неделя, 24 януари 2010 г.

Новият екип на "Ливърпул" за следващия сезон разкрит?

Според все още не напълно потвърдена информация новият екип на "Ливърпул", направен разбира се от "Адидас", с логото на новия спонсор "Стандарт Чартърд Банк", ще прилича на екипите на отбора през 80-те години.

Новите домакински екипи ще бъдат в червено с бели нашивки по раменете и до средата на ръкава. Ще има съвсем леко забелязващ се дизайн на птицата ливър, който ще бъде върху цялата фланелка. По подобие на екипа, носен от отбора през периода 1987-1991, ще има бяло деколте около врата. На гърба, под деколтето, ще бъде изписано "Liverpool FC" с шрифт "Аспен Голд".

Екипът на вратарите също ще бъде променен. Фланелката ще бъде зелена с черни ръкави, с черни гащета и зелени чорапи.

Най-вероятно новият екип ще бъде показан на първи май, по време на последния за сезона домакински мач на "Ливърпул" срещу "Челси".

Също така ще има и два нови екипа за гостуване. За мачовете от английското първенство, Купата на футболната асоциация и Купата на лигата фланелката ще бъде почти оранжева, заедно с гащета и чорапи в графитен цвят.

Екипът за гостуване в европейските мачове все още не е решен, но се предполага, че ще бъде или комплект от бяла фланелка с черни гащета, или сребристосива фланелка с червени гащета.

И двата екипа за гостуване няма да бъдат показани поне до края на юли - началото на август.

В същото време сайтът FootballShirtCulture.com също разпространи в началото на месеца снимки на новия екип на клуба за следващия сезон, предоставени от фен клуба в Хонконг. Може да видите снимките ето тук→.

Няма коментари:

Публикуване на коментар