неделя, 10 януари 2010 г.

Трансферът на Макси Родригес забавен


Трансферът на аржентинския футболист Макси Родригес в "Ливърпул" ще се забави поради малък финансов спор между играча и "Атлетико Мадрид".

Финансовите условия по трансфера и личните условия на играча вече са уговорени, но Родригес твърди, че клубът от Мадрид му дължи пари.

Рафаел Бенитес трябваше още в петък да представи играча официално пред медиите, но ще трябва да изчака още малко.

В същото време испанският мениджър на "Ливърпул" призна, че бъдещето на Фернандо Торес в клуба е неясно. Нападателят е желан от "Манчестър Сити", и ако бъде направена оферта, на която не може да се откаже, най-вероятно собствениците на клуба ще я приемат. Бенитес отново намеква, че ако това се случи, той ще напусне клуба.

Оригиналната новина в "Нюз ъв дъ Уърлд" може да прочетете тук: http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/667458/RAFA-BENITEZS-ADMISSION-OVER-GERRARD-AND-TORRES.html

Превод с Google Преводач: http://translate.google.bg/translate?js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/667458/RAFA-BENITEZS-ADMISSION-OVER-GERRARD-AND-TORRES.html&sl=en&tl=bg

Хубавата новина е, че bet365 предлага 100 лв. начален бонус за нови клиенти, може да направите вашата регистрация тук: линк

2 коментара:

  1. Братле, кажи ми само, че не е стъклен! Защото във Англия трябва да си железен!! Макар че който и да дойде, със сигурност ще по-добър от Риера. Хайде, после ще коментираме.

    Таралежа

    ОтговорИзтриване
  2. Стъклен е, но без пари толкова ;-). Алберт Риера не е лош, но многото контузии му попречиха да заеме титулярно място в отбора. Е, Давид Силва щеше да е най-добре, но както казах - без пари толкова :-).

    ОтговорИзтриване