неделя, 3 юли 2011 г.

Уорнък не иска да остане във "Вила" заради проваления си трансфер в посока "Анфийлд", мърсисайдци изчакват с трансфера на Даунинг #otbor

Стивън Уорнък

Според източник*, близък до бившия футболист на "Ливърпул" Стивън Уорнък, Стюърт Даунинг е договорил личните си условия с "червените", и ако "Астън Вила" и мърсисайдци се договорят за цената, трансферът ще се случи за няколко дни.

Изглежда, че Даунинг не е първи избор на ръководството на "Ливърпул", и то изчаква резултата от другите сделки, преди да се насочи към крилото на бирмингамци. Това малко или много е информация, която вече знаем.

Източникът твърди, че Стивън Уорнък не е дошъл под наем на "Анфийлд" през януари, защото "Астън Вила" са поискали да им бъде платено 500 хиляди паунда в последния момент. Идеята е била Уорнък да играе под наем до края на сезона, и след това да премине окончателно обратно в "Ливърпул". Идването в отбора на младите звезди като Фланагън и Робинсън е сложило край на надеждите на Уорнък да премине през лятото и поради тази причина футболистът е много ядосан на ръководството на "Вила". Той иска да напусне отбора през това лято, независимо къде.

В същото време се появи слух, че отборът на "Евъртън" иска да вземе Шарл Н'Зогбия, но не може да си позволи първата вноска за трансфера. "Уигън" искат 6 милиона паунда, докато "карамелите" са склонни да дадат само 2-3 милиона паунда. Твърди се, че поради тези ограничения "Евъртън" са склонни да се разделят с Родуел или Бейнс.

* Източникът звучи правдоподобно, но не е от моите източници на информация. Реших да публикувам този материал поради липсата на каквато и да е друга информация в момента. Само времето ще покаже дали е прав.

Снимка: Уикипедия

Няма коментари:

Публикуване на коментар