петък, 29 юли 2011 г.

"Ливърпул" - трансферни новини, 29-и юли #otbor

Тази седмица английската преса писа за интереса на "Ливърпул" към Хосе Енрике. Дейв Мадок от "Мирър" сподели: "Далглиш изчаква правилния момент, в който да направи подходящата оферта за Хосе Енрике", което е вярно донякъде.

Отборът на "Ливърпул" поддържа контакт с представителите на Енрике. Играчът е ядосан, че "Нюкасъл" и "Ливърпул" не могат да се договорят за неговата цена. Футболният директор на мърсисайдци Деймиън Комоли е казал на футболиста да прояви търпение. Според информация, която имам, Комоли и "Нюкасъл" отново са започнали да преговарят за испанския бек.

Всички клубове се стараят да вземат най-високата възможна цена за своите футболисти, но "Нюкасъл" искаха вече прекалено голяма сума за Енрике и това накара "Ливърпул" да прекрати своя интерес за известно време.

Комоли предпочита Лейтън Бейнс за ляв бек, но е решено от ръководството на клуба, че Хосе Енрике е по-реалистичната възможност. Али Сисоко също остава вариант за този пост.

"Червените" също така имат интерес и към Скот Дан. "Бирмингам Сити" имат финансови затруднения и се опитват да вземат колкото се може по-висока трансферна сума за Дан. Колкото по-дълго "Ливърпул" изчакат за Дан, толкова по-отчаяни ще станат опитите на "сините" да го продадат. Агентът на Дан е разговарял с Комоли тази седмица, и въпреки че нямам информация какво е било дискутирано, очаквам "Ливърпул" да направят оферта за него.

Моите източници потвърдиха, че "Валенсия" са склонни да се разделят с Хуан Мата срещу 18 милиона паунда. Ръководството на "Ливърпул" не се беше свързвало с представителите на Мата от известно време насам, но източник, близо до "Анфийлд" каза, че вратата все още не е затворена пред испанския национал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар