неделя, 29 май 2011 г.

Футболен клуб "Ливърпул" - трансферни цели #otbor

Списък на (почти) всички футболисти, които в момента са свързвани с "Ливърпул".

Хуан Мата ("Валенсия") - ръководството на клуба работи най-усилено по този трансфер в момента. Съществува голяма вероятност Мата да дойде на "Анфийлд". Разбира се, ситуацията може да се промени внезапно.

Жервиньо ("Лил") - има слухове, че агентът на играча ще бъде в Мърсисайд в понеделник. Въпреки интереса от страна на "Арсенал" съществува вероятност нападателят от Кот д'Ивоар да се присъедини към "червените".

Кун Агуеро ("Атлетико Мадрид") и Фабио Коентрао ("Бенфика") - в момента клубът не преговаря за тези футболисти, макар че следи отблизо ситуацията с тях. И докато има шанс Агуеро да дойде на "Анфийлд", то Коентрао почти със сигурност няма да играе за "Ливърпул".

Джеймс Макарти ("Уигън") - ирландецът определено е трансферна цел за "Ливърпул". Всичко зависи от цената, която "Уигън" ще поиска за него.

Хосе Енрике ("Нюкасъл") - почти сигурно ще дойде на "Анфийлд". Вече е договорил личните си условия, двата клуба все още не са се разбрали за цената.

Гари Кейхил ("Болтън") - интересът от страна на другите клубове и завишените финансови изисквания на "Болтън" ще попречат най-вероятно на трансфера на Кейхил в "Ливърпул".

Скот Дан ("Бирмингам") - определено е трансферна цел за "Ливърпул", особено след като клубът почти сигурно ще се откаже да се бори за Гари Кейхил.

Еден Азар ("Лил") - "Ливърпул" имат интерес към полузащитника на френския отбор, но по всичко изглежда, че Азар не е основна трансферна цел за клуба.

Чарли Адам ("Блекпул") - определено е трансферна цел за мърсисайдци. Интересът от страна на "Манчестър Юнайтед" ще се окаже проблем.

Ашли Йънг ("Астън Вила") - виж Чарли Адам.

Стюърт Даунинг ("Астън Вила") - всичко зависи от цената на футболиста, определено "Ливърпул" искат да го привлекат на "Анфийлд".

Шарл Н'Зогбиа ("Уигън") - има слухове, че "червените" са възобновили интереса си към Н'Зогбиа. Трябва да се има предвид, че "Ливърпул" бяха много близо до това да го привлекат през януарския трансферен прозорец.

Скот Паркър ("Уест Хам") - клубът е прекратил преговорите за Паркър, но все още съществува малка вероятност той да дойде на "Анфийлд".

Блез Матюиди ("Сент Етиен") - със сигурност е трансферна цел за "Ливърпул", ако клубът реши да привлече дефанзивен полузащитник.

Джоуи Бартън, Диего Перота, Лий Кетърмол, Лейтън Бейнс и Гаел Клиши също са свързвани с "Ливърпул". Вероятността някой от тях да заиграе на "Анфийлд" е малка.

Важното е да се знае, че до момента "Ливърпул" все още не е загубил никоя от основните си трансферни цели. Деймиън Комоли и Кени Далглиш ще работят усилено през следващата седмица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар