събота, 14 май 2011 г.

"Ливърпул" с интерес към Хамит Алтънтоп #otbor

Хамит Алтънтоп

Според "Скай Спортс" отборът на "Ливърпул" има интерес към турския футболист на "Байерн Мюнхен".

Полузащитникът ще напусне отбора "Байерн" със свободен трансфер в края на сезона.

Той вече е провел разговори с "Реал Мадрид" и се очаква да се присъедини към Белия балет заедно със своя сънародник Нури Сахин от "Борусия Дортмунд".

Има слухове, че "Ливърпул" също са осъществили контакт с полузащитника с надеждата да го убедят да продължи кариерата си в "Премиършип".

Алтънтоп е на 28 години и може да играе навсякъде в полузащитната формация на отбора.

В същото време с назначението на Кени Далглиш начело на "Ливърпул" завърши и анкетата за читателите на "Опература" за това кой искат да застане начело на клуба.

Както можеше и да се очаква, 76% от читателите искаха Далглиш да подпише нов договор с клуба.

В същото време 13% от читателите изразиха мнение, че най-добро решение за клуба ще бъде Андре Вилаш Боаш. Трябва да се отбележи, че американските собственици на клуба много харесват младия португалски треньор и поддържат постоянен контакт с него.

6% от гласовете отидоха при треньора на "Реал Мадрид" Жозе Моуриньо, който отдавна иска да застане начело на "Анфийлд", но при по-добри финансови условия.

Треньорът на "Борусия Дортмунд" Юрген Клоп получи 2%. Германският специалист направи шампиони отбора на "жълто-черните" тази година за първи път от сезон 2001-2002.

1 коментар:

  1. Гледал съм го доста с Байерн. Средна класа бих казал. Така че по-добре да не идва.

    ОтговорИзтриване