събота, 5 март 2011 г.

Джордж Майкъл направи кавър на хита на "Ню Ордър" "True Faith"

Джордж МайкълДжордж Майкъл е направил кавър на хита на "Ню Ордър" от 1987 г. "True Faith". Приходите от сингъла той ще дари на благотворителната организация "Comic Relief".

Дигиталната версия на сингъла ще излезе на пазара на 13-и март, а компакт дискът излиза ден по-късно, на 14-и март, ден преди събитието "Red Nose Day", организирано от "Comic Relief", което ще се проведе на 18-и март.

Това не е първият път, когато певецът помага на "Comic Relief". Той дари всички постъпления от сингъла си "As" с Мери Джей Блайдж. Песента беше издадена през 1999 г. и е кавър на Стиви Уондър.

Джордж Майкъл участва и в скеч в шоуто "Little Britain", което подкрепя организацията. Скеча може да гледате тук:Видеото на песента на "Ню Ордър" "True Faith" може да видите тук:Всички фенове на "Ливърпул", които не се интересуват много-много от "Ню Ордър" и Джордж Майкъл, може да прочетат интервюто на Пепе Рейна в моя сайт "Отбор.bg", да разберат кои вратари са в полезрението на "Ливърпул" като вероятни заместници на Рейна тук, и да видят дали Луис Суарес е готов за голямото дерби, което ще се играе утре на "Анфийлд".

Няма коментари:

Публикуване на коментар