неделя, 20 март 2011 г.

"Ливърпул" е искал да играе с трима нападатели - Торес, Суарес и Агуеро #otbor

Серхио Агуеро

Според източник, близък до клуба, треньорското ръководство на "Ливърпул" е имало идея отборът да играе с трима нападатели - Фернандо Торес като изнесен напред централен нападател, заедно с Луис Суарес и Серхио Агуеро в по-задни позиции.

За съжаление решението на Торес да напусне клуба в неподходящо време не е позволило на "Ливърпул" да осигури необходимите финансови средства за закупуването на Керъл и Агуеро. По това време мърсисайдци току-що са били приключили с трансфера на Суарес и са били в много напреднали преговори с "Атлетико Мадрид" за Агуеро.

Когато Торес е започнал да капризничи, цялата подготовка за бъдещите трансфери е претърпяла промяна, и намирането на нов централен нападател е станало от първостепенно значение.

Поради настаналата паника и неоправдано високите цени на играчите, "Ливърпул" е закупил искания от Кени Далглиш Анди Керъл, а сделките с Чарли Адам и Ашли Йънг са се провалили.

Последствията от изненадващото напускане на Торес в самия край на трансферния прозорец са били големи. Те не са позволили на ръководството на 'Ливърпул" да завърши успешно всички преговори за нови футболисти, тъй като е нямало достатъчно време за това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар