неделя, 19 декември 2010 г.

Собствениците на "Ливърпул" обмислят връщането на Рафаел Бенитес #LFC #otbor

Рафаел БенитесСпоред информация, идваща от Испания, новите собственици на "Ливърпул" може да предложат на Рафаел Бенитес да се върне отново на "Анфийлд".

Бившият мениджър на "Ливърпул" успя да спечели с "Интер Милано" световното клубно първенство, но все още не може да спечели феновете на "черно-сините".

Бенитес не е доволен, че няма възможност да подсили състава си, и заплаши, че ще напусне, ако ръководството на "Интер" не изпълни обещанията си, дадени през лятото.

Испанският специалист каза след победата на световното клубно първенство: "Има три възможности."

"Първата възможност е треньорът да получи пълната подкрепа от страна на клуба, да бъдат закупени четирима или петима футболисти, за да има конкуренция в отбора и той да продължи да се бори за отличия."

"Втората възможност е да се продължи както досега - без да има готов план за действие, без проект, който трябва да бъде осъществен, да има само един човек, който да бъде обвиняван за всичко, и всичко това да продължи до месец май."

"Третата възможност е "Интер" да разговарят с моя агент, и да достигнат до някакво решение, след като не искат да ми окажат подкрепа. Просто е."

Твърди се, че собствениците на "Ливърпул" Джон Хенри и Том Вернер са направили списък с възможните бъдещи мениджъри на клуба, и Рафаел Бенитес фигурира в списъка. Имам информация, че треньорът на "Порто" Андре Вилаш Боаш е предпочитаният кандидат, ако се съгласи да поеме червените от Ливърпул.

Източници близки до "Анфийлд" са сигурни, че Рой Ходжсън ще бъде уволнен след края на сезона, ако не и преди това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар