сряда, 25 август 2010 г.

Джейми Карагър се противопоставя на Хавиер Масчерано

Джейми Карагър, Хавиер МасчераноВице-капитанът на "Ливърпул" Джейми Карагър е изказал своето възмущение от поведението на Хавиер Масчерано, който отказа да играе срещу "Манчестър Сити" в понеделник вечер.

Аржентинският полузащитник, който е искан от "Барселона", не взе участие в срещата срещу "Гражданите", загубена от мърсисайдци с 3:0. Неговото отсъствие е накарало мениджъра на "Ливърпул" да пренарежда състава в последния момент.

Вчера Масчерано е тренирал сам след разговор с Ходжсън, на който не е присъствал никой друг.

Твърди се, че Карагър е разкритикувал поведението на Масчерано и му е казал, че колко по-бързо се "разкара", толкова по-добре. Още няколко футболиста на "Ливърпул" са се изказали много рязко срещу отсъствието на аржентинския полузащитник.

В същото време източник, близък до клуба, твърди, че някои от играчите са били "шокирани", след като са разбрали състава, който ще се изправи срещу "Трабзонспор" в четвъртък вечер. Стивън Джерард, Фернандо Торес, Милан Йованович и Даниел Агер няма да вземат участие в срещата, въпреки че са били готови за нея.

Рой Ходжсън се оправдава, че Стивън Джерард лекува болки в гърба, но според информацията, която имам, треньорът иска да го запази за мача срещу "Уест Бромич Албиън" в неделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар