събота, 17 април 2010 г.

Том Хикс очаква голяма печалба от продажбата на "Ливърпул"

Том Хикс

Том Хикс твърди, че въпреки очакваната печалба от продажбата на клуба, той е изживял болезнени моменти по време на управлението на "Ливърпул".

Феновете на мърсисайдци се обърнаха срещу Хикс и неговия партньор Джордж Жилет, след като американците се отказаха от част от своите обещания и очевидно не подкрепяха финансово Рафаел Бенитес.

Натискът от страна на феновете и световната финансова криза накараха Хикс и Жилет да обявят клуба за продажба, но и двамата потриват доволно ръце в очакване на голяма печалба.

Том Хикс споделя: "Много е разочароващо, когато усетиш, че феновете са ти обърнали гръб."

"Блоговете на фенове на клуба обвиняват собствениците за случващото се, но нямахме късмет с контузиите на нашите звезди, а ние просто не бяхме достатъчно добри без тях."

""Ливърпул" ще бъде най-успешната инвестиция, която съм правил."

"От бизнес гледна точка цялото начинание е много успешно. Аз очаквам да спечеля четири пъти повече пари, отколкото съм вложил."

В същото време се твърди, че Джордж Жилет е блокирал закупуването на клуба от консорциум, зад който стои една от най-богатите кралски фамилии в Обединените арабски емирства. Сделката е трябвало да бъде на стойност 420 милиона паунда.

Двамата американци са отрекли тези твърдения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар