сряда, 31 март 2010 г.

Алберт Риера, Гути, Давид Силва

- Алберт Риера е получил по-добри оферти в сравнение с тези от Русия. Три испански отбора и един английски са се свързали с неговия агент.

- Мануел Гарсия Куилон, агентът, представляващ Рафаел Бенитес, се е срещнал със Зоран Векич. Векич представлява полузащитника на “Реал Мадрид” Гути. Тридесет и три годишният играч иска да играе в Англия. Въпреки напредналата си за футболист възраст той иска заплата от 4 милиона паунда на година. “Ливърпул” може да я осигури.

- Днес стана известно, че Рафаел Бенитес е опитал да привлече Ласана Диара, преди той да отиде в “Реал Мадрид”.

- Това лято “Ливърпул” няма да може да привлече Давид Силва. Исканата цена от “Валенсия” се е удвоила в сравнение с договорената цена между испанския клуб и мърсисайдци миналата година. Бенитес е бил много близо до осъществяване на трансфера, но Том Хикс и Джордж Жилет не са разрешили закупуването на играча. Според пресата “Манчестър Юнайтед” са фаворити за привличането на Силва, но според Пако Айестеран “Реал Мадрид” имат договорка с “Валенсия” и могат да осъществят трансфера ако искат.

- Имам информация, че 17-и април ще бъде много важна дата, свързана с бъдещето на ФК “Ливърпул”. Все още не знам с какво е свързано това. Разбира се, ако науча, ще споделя в блога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар