събота, 20 март 2010 г.

Рафаел Бенитес: Предпочитам Торес пред Рууни

Испанският треньор на "Ливърпул" сподели, че не би разменил Фернандо Торес за Уейн Рууни.

Милиони футболни фенове по света ще гледат утре дербито между "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед" на "Олд Трафорд" и Бенитес твърди, че предпочита Торес в своя отбор вместо Рууни.

Мениджърът на червените каза: "Фернандо Торес е много важен за нас. Ако не бяха неговите контузии през сезона, дистанцията до водещите в момента отбори щеше да е по-малка."

"Нещата са ясни - ако Фернандо беше здрав, той щеше да вкара повече голове. Всичко щеше да е много по-различно, ако той можеше да играе през по-голямата част от сезона."

"Щях ли да го заменя с Рууни? Не. Фернандо е фантастичен играч, като все пак няма съмнение, че и Рууни е много, много добър."

"Торес е наш играч, феновете го обичат и ние искаме да го запазим."

Във войната на думи преди мача се намесва и крилото на "Юнайтед" Нани. Според него Стивън Джерард трябва да напусне отбора, за да спечели титлата с друг отбор.

Нани каза: "Нямам никаква представа какви са намеренията на Джерард през лятото, но е нормално футболист с неговите качества да иска да печели титли, и ако това не се случи с "Ливърпул", той може да помисли за преминаване в друг клуб."

Няма коментари:

Публикуване на коментар