сряда, 22 юли 2009 г.

Новини за Уесли Снайдер, Давид Силва, Алберто Акуилани и Клаас-Ян Хунтелаар

Агентът, представляващ Уесли Снайдер, ще се срещне с официален представител на Ливърпул утре. Това ще бъде високопоставен служител в клуба, а не агент, представляващ червените, от което следва да заключим, че интересът към холандския защитник е наистина сериозен.

Валенсия са изтеглили Давид Силва от трансферния пазар, и засега нямат намерение да го продават, но неговият агент вече се е съгласил на личните условия за футболиста, предложени му от Ливърпул. До края на месеца Силва ще даде интервю на известен испански журналист, който ще го попита какво се случва с интереса на Ливърпул към него. Както интервюто, така и конкретният въпрос, са внимателно подготвени от страна на Ливърпул. Твърди се, че Силва и Торес поддържат почти ежедневен контакт.

Служителите на клуба са подготвени да посрещнат Алберто Акуилани докато отборът е в Тайланд, но нищо не може да бъде финализирано преди утрешния ден. Утре може да се окаже много важен и интересен ден, но поради трансферната сага, свързана с Алонсо, може да очакваме още забавяния. Според информацията, която имам, играчи от първия тим на отбора, и в частност Джейми Карагър, не са доволни от събитията покрай Алонсо, и искат въпросът да се уреди възможно най-бързо. Въпреки това Рафаел Бенитес е непреклонен във финансовите си искания за Алонсо.

Днес стана ясно, че Хунтелаар няма да премине в Ливърпул, тъй като е поставил твърде високи финансови изисквания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар