събота, 4 юли 2009 г.

Хавиер Масчерано, Шаби Алонсо - последни новини

Според последната информация, която имам, Барселона изпитват затруднения да осигурят необходимите финансови средства за привличането на Хавиер Масчерано.

Аржентинският полузащитник на Ливърпул е казал на Барселона, че иска да напусне Анфийлд в посока Ноу Камп.

Бенитес твърди, че играчът не е за продан, което означава, че Ливърпул искат много висока цена за него. В същото време Барселона знаят, че може да смъкнат искана от Ливърпул цена, ако Масчерано заяви публично, че иска да се присъедини към тях, което все още не се е случило.

Барселона се опитват да привлекат Давид Вия, и ако това стане, ще имат сериозни затруднения с намирането на пари за Масчерано.

Ситуацията с Шаби Алонсо е далеч по-ясна. Според информация, идваща от приятел на Алонсо, испанският полузащитник на Ливърпул ще бъде играч на Реал Мадрид следващия сезон. Събитията във футбола, що се отнасят до трансфери на футболисти, се променят всяка минута, и нищо не може да се твърди със сигурност, но най-вероятно Алонсо ще премине от Анфийлд в посока Сантяго Беранбеу.

Рафаел Бенитес вече търси заместник на Алонсо, като е направил формално запитване за капитана на Марсилия Лорик Кана. Според слуховете цената на албанския национал е между 5 и 10 милиона паунда.


Няма коментари:

Публикуване на коментар