понеделник, 18 юли 2011 г.

Карим Бензема, Серхио Агуеро, Хуан Мата, Еден Азар - слухове и твърдения #otbor

Карим Бензема

Според източници от испанските медии (засега приемам информацията от тях като спекулативна, макар и да звучи достоверно - бел. ред.), които са близки до испанските мениджъри и клубове, "Ливърпул" имат сериозен интерес към Серхио Агуеро. Въпреки това всички смятат, че най-вероятно Агуеро ще заиграе в "Реал Мадрид" следващия сезон, макар че "Манчестър Сити" също имат интерес към него.

Независимо от това какво ще стане с Агуеро, "Ливърпул" и "Реал Мадрид" се разговаряли за нападател на Белия балет, към когото Деймиън Комоли има интерес. Става въпрос за Карим Бензема, а не за Гонзало Игуин, както се чуха слухове. Отборите на "Арсенал" и "Малага" също се интересуват от френския нападател, но може би ще се откажат от твърде високата цена на бившия футболист на "Лион" - над 20 милиона паунда. Посочената цена притеснява и "Ливърпул", но ръководството на клуба се надява, че тя може да падне до края на трансферния прозорец.

Най-вероятно "Реал Мадрид" ще подпишат с Емануел Адебайор и от това зависи дали ще имат интерес към Агуеро и Неймар и дали ще искат да се освободят от Бензема.

Източниците съобщават, че най-вероятно Хуан Мата ще остане във "Валенсия", а "Ливърпул" ще обърнат отново своето внимание към Еден Азар. Преговорите и за двамата футболисти може да се проточат до самия край на трансферния прозорец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар