четвъртък, 9 юни 2011 г.

Футболен клуб "Ливърпул" - последни трансферни новини, 9 юни - Самир Насри, Хуан Мата, Джо Коул, Пол Кончески #otbor

Самир Насри

Имам информация, че Деймиън Комоли е разговарял с представители на Самир Насри. Това е първият път, в който мърсисайдци проявяват интерес към френския футболист.

Източници, близки до "Анфийлд" предполагат, че целта на този интерес е да се накара "Юнайтед" да вземе бързо решение във връзка с Ашли Йънг. Има слухове, че Насри ще премине на "Олд Трафорд", и надали "червените дяволи" се нуждаят и от двамата играчи.

Разбира се, не трябва да се отхвърля възможността Комоли наистина да иска Насри на "Анфийлд". Възможно е също така и "Арсенал" да искат Хуан Мата и това да е опит на "Ливърпул" да контраатакува в трансферните преговори.

Все още няма оферта за Хуан Мата. "Ливърпул" е един отборите, които най-много искат футболист на "Валенсия". В полза на мърсисайдци е фактът, че те започнаха преговори още през януари, като бащата и агент на Мата харесва начина, по който "червените" водят разговорите за неговия син (клиент).

В същото време стана ясно, че "Куинс Парк Рейнджърс" са питали за Пол Кончески, а отбор от Висшата лига (най-вероятно "Фулъм") е направил много ниска оферта за Джо Коул, която е била отхвърлена веднага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар