сряда, 8 декември 2010 г.

Собствениците на "Ливърпул" са се срещнали с Франк Рийкард

Франк РийкардСпоред информацията, която получих, новите собственици на "Ливърпул" са имали среща с Франк Рийкард преди два месеца, за обсъдят заедно дали холандецът има интерес да поеме мърсисайдци.

Твърди се, че американците са говорили с трима потенциални кандидата за мениджърския пост на клуба, като идеята е някой от тях да поеме "Ливърпул" след края на сезона.

Един от кандидатите (най-вероятно Рийкард) е съобщил, че няма да бъде свободен да приеме поканата на NESV след края на януари, или с други думи той може да застане начело на червените сега, но не гарантира, че ще бъде свободен през лятото.

Повечето от работещите в клуба вярват, че тези разговори се водят, тъй като новите собственици не са много доволни от Рой Ходжсън. Английският мениджър на "Ливърпул" е разтревожен от появилите се слухове. Неговият агент е поискал среща преди Коледа, на която да бъдат изяснени дългосрочните планове на клуба във връзка с Ходжсън.

Източник, близък до клуба, е споделил: "Те (собствениците на "Ливърпул") се срещнаха с Франк Рийкард и (Пери) Овереем в Лийдс, за да обсъдят дали той (Рийкард) има желание да приеме работата."

"Срещата завърши, без нищо да бъде договорено - нито лични условия, нито някаква предварителна договорка, нищо. Очевидно Рой (Ходжсън) не е доволен от тези слухове и очаква отговори. Той мисли, че се е справил добре предвид обстоятелствата."

"Преди Коледа той ще бъде по-наясно със своето положение в клуба."

В същото време стана ясно, че Рой Ходжсън се е срещал с агента Торе Педерсен, за да обсъждат различни футболисти.

Снимка: Уикипедия

Няма коментари:

Публикуване на коментар