неделя, 21 март 2010 г.

Хосе Мауриньо иска да стане треньор на "Ливърпул""Нюз ъв дъ Уърлд" съобщава днес, че Хосе Мауриньо е заинтересован да стане треньор на червените от Ливърпул, но е склонен да се присъедини към клуба само ако получи обещания от Том Хикс и Джордж Жилет за значителна финансова подкрепа.

Според изданието Рафаел Бенитес също обмисля своето бъдеще и има вероятност испанският мениджър да напусне "Анфийлд" в края на сезона.

Мауриньо е споделил, че идеята за възраждане на мърсисайдци му допада, но трябва да е сигурен, че ще има необходимите финансови средства, за да успее.

Португалският треньор ще иска същите гаранции във връзка с парите за нови играчи и стабилност в клуба, каквито Бенитес иска почти от самото начало на своята кариера в "Ливърпул".

Миналата седмица Мауриньо заяви, че може да напусне "Интер" винаги когато поиска благодарение на специална клауза в своя договор.

Ако ръководството на "Ливърпул" реши да привлече португалеца, те ще трябва да се преборят с конкуренцията на "Реал Мадрид" и "Манчестър Сити".

1 коментар: