сряда, 30 декември 2009 г.

"Астън Вила" - "Ливърпул" 0-1 - Репортаж

Фернандо Торес вкара гол в деветдесет и третата минута, за да извоюва драматична победа на "Ливърпул" като гост на "Астън Вила".

Мачът се игра при силен снеговалеж, като футболистите на отбора от Бирмингам създадоха по-чистите голове положения. Пепе Рейна отрази много силен удар на Стюърт Даунинг, спаси опасно положение, създадено от Габриел Агбонлахор, а Джон Карю изпрати с глава топката в аут при поредната несигурна намеса на футболистите на "Ливърпул" по време на корнер.

Стивън Джерард създаде най-опасната ситуация за мърсисайдския клуб, преди Фернандо Торес да се възползва от неразбирателство в защита на "Астън Вила" и да отбележи своя петдесети гол за първенство, което се явява клубен рекорд.

Снимки:
Yahoo - http://uk.eurosport.yahoo.com/ph/index.html?p=liverpool
Getty Images - http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=89131299&EditorialProduct=Sport

Репортажи от други медии:
"Таймс" - http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/article6971107.ece
"Телеграф" - http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/astonvilla/6907028/Aston-Villa-0-Liverpool-1-match-report.html
"Мирър" - http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Aston-Villa-0-1-Liverpool-match-report-Injury-time-Fernando-Torres-goal-eases-pressure-on-Rafa-Benitez-article271085.html

"Гонг" - http://gong.bg/view_article.php?article_id=110007
"Спортал" - http://sportal.bg/news.php?id=213029

Няма коментари:

Публикуване на коментар