събота, 20 август 2011 г.

"Talking Heads" издават "Chronology" - DVD, представящо изпълнения на живо от периода 1975-1983 и 2002 година

Talking HeadsКомпанията "Eagle Rock Entertainment" ще издаде тази есен DVD, което ще съдържа изпълнения на живо на "Talking Heads" от цялата им концертна кариера. Периодът, който обхваща компилацията, е между 1975 и 1983 година, като включва и изпълнението на квартета "Life During Wartime", което те изпълниха през 2002 година по време на краткото си повторно обединяване за "Rock and Roll Hall of Fame".

DVD-то ще излезе на 18-и октомври и ще включва в началото книга с 48 страници, в която ще има фотографии на групата, както и цялото ревю на известния рок критик Лестър Бенгс на излезлия през 1979 година албум "Fear of Music", което се появява редактирано във вестник "Village Voice".

Дискът съдържа коментари на всичките членове на групата: Дейвид Бърн, Джери Харисън, Крис Франц и Тина Уеймаут, както и интервю с Дейвид Бърн от 1978 година.

Компилацията съдържа песни на групата от най-ранното й съществуване - изпълнения в "CBGB" в Ню Йорк, до последното й турне през 1983 година, на което са базирани филмът и албумът "Stop Making Sense".

Няма коментари:

Публикуване на коментар