петък, 15 април 2011 г.

Кени Далглиш, Ашли Йънг, Гари Кейхил, Аарън Ленън - последни новини #otbor

Имам информация, че вчера собствениците на клуба и Кени Далглиш са провели дълъг разговор във връзка с позицията на Далглиш на "Анфийлд".

Източници, близки до клуба, твърдят, че е имало диалог "директно свързан с договора на Далглиш".

Повече информация се очаква тези дни, като се има предвид, че поради очевидни причини отбелязването на 22-та годишнина от трагедията на "Хилзбъро" утре може да забави събитията.

Според английските медии "Ливърпул" трябва да приготвят невероятните 25 милиона паунда за Ашли Йънг, ако искат крилото на "Астън Вила" да заиграе на "Анфийлд".

Националът на Англия, който ще навърши 26 години през юли, има само една година до края на договора си с бирмингамци и засега няма желание да обсъжда нов договор с клуба.

"Ливърпул" се опитаха да привлекът Йънг през зимния трансферен прозорец, като опитите продължиха до самия край на януари. "Червените" не бяха склонни да отговорят на финансовите изисквания на "Астън Вила" и Деймиън Комоли се оттегли от преговорите.

Изглежда всички си мислят, че Йънг се готви за трансфер на "Олд Трафорд", но според мен мърсисайдци имат големи шансове да го привлекат.

"Ливърпул" имат интерес към футболиста, като неговият агент поддържа контакт с ръководството на клуба, но е малко вероятно "червените" да похарчат такава голяма сума за национала на Англия.

В същото време се твърди, че "Ливърпул" ще се обърнат към защитника на "Пари-Сен Жермен" Мамаду Сако, ако не успеят да привлекат Гари Кейхил на "Анфийлд".

Подробнa статия за Кейхил публикувах вчера в моя сайт "Отбор.bg".

И най-накрая - според информация в интернет "Ливърпул" обмислят да направят оферта за футболиста на "Тотнъм" Аарън Ленън. За момента информацията е твърде спекулативна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар