петък, 12 ноември 2010 г.

Пепе Рейна не е доволен от Рой Ходжсън #LFC #LiverpoolFC #otbor

Пепе РейнаИмам информация, че сериозните слухове за напускането на Пепе Рейна са свързани с факта, че испанският вратар не се чувства добре под управлението на Рой Ходжсън.

Рейна е недоволен от привлечените от Ходжсън футболисти и иска да напусне още през януарския трансферен прозорец. Според мен това е малко вероятно да се случи, освен ако ръководството на "Ливърпул" не намери добър заместник.

Вестник "Мирър" съобщава, че вратарят на "Шалке 04" Мануел Нойер и стражът на "Аякс" Маартен Стекеленбург са кандидати да заместят испанския национал.

В момента "New England Sports Ventures" се опитват да се срещнат лично с Пепе Рейна, а не да говорят с него чрез неговия агент. Това може да се случи още следващата седмица, като американците са готови да чуят притесненията на вратаря на "Ливърпул".

Преди повече от седмица съобщих в моя twitter акаунт, че се очаква Петър Шмайхел да направи коментар за Пепе Рейна и вероятен негов трансфер в "Юнайтед". Това се случи днес, може да прочетете новината на сайта на "Скай Спортс":

http://www.skysports.com/story/0,19528,12040_6501717,00.html

Превод с Google Translate: http://translate.google.bg/translate?js=n&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=bg&u=http://www.skysports.com/story/0,19528,12040_6501717,00.html&act=url

Снимка: официален сайт на "Ливърпул"

2 коментара:

  1. E нали излезе официално изявление на Рейна "I am fully committed"...

    ОтговорИзтриване
  2. Да, то излезе след моята статия, просто нямах време да го отразя, а и всички големи медии го направиха, така че не беше и необходимо да пиша за него ;-).

    Все пак знам, че Пепе Рейна сериозно ще обмисли бъдещето си в края на сезона. Нещата не са толкова розови, колкото изглеждат.

    Надали ще изненадам някой, ако кажа, че Фернандо Торес също може да напусне "Анфийлд" в края на сезона, така че "NESV" трябва да действат по-бързо.

    ОтговорИзтриване