сряда, 22 септември 2010 г.

Бордът на директорите на "Ливърпул" отпътува за САЩ #LFC #soccer


Имам информация, че бордът на директорите на ФК "Ливърпул" е заминал за Америка за спешни разговори във връзка с планираната продажба на клуба.

Най-вероятно разговорите ще се водят с потенциален кандидат-купувач.

Според информацията потенциалният кандидат-купувач е изплашен от последните действия на феновете, и особено от новината за планирания протест по време на предстоящите домакински мачове срещу отборите на "Съндърланд" и "Блекпул", организиран от "Спирит ъв Шанкли".

"Спирит ъв Шанкли", както и отделни фенове от всички краища на света, постигнаха голяма победа тази седмица, като успяха да откажат фирмата за управление на частен капитал "Блекстоун" да финансира Том Хикс. Твърди се, че потенциалните инвеститори отбягват Хикс заради огромния брой обаждания, имейли, факсове и писма, които получават от феновете на клуба.

Това, макар и голям плюс за момента, притеснява един от кандидат-купувачите на "Ливърпул", който подозира, че може да бъде оклеветен от феновете, ако стане собственик на клуба и нещата не потръгнат добре в началото. Пътуването до Америка не е било предварително планирано, което може да ни наведе на мисълта, че не всичко е наред в преговорите между борда на директорите на клуба и потенциалния инвеститор.

Клубът смята да излезе с официално изявление преди уикенда, за да успокои феновете на мърсисайдци. Това все още не е сигурно, но подобна стъпка се обмисля в момента.

2 коментара:

  1. Tazи новина е обнадеждаваща: "Най-вероятно разговорите ще се водят с потенциален кандидат-купувач.(...)" Хайде да видим какво ще произлезе. Дали има по света по-нехайни и алчни собственици? Rebuliding.

    ОтговорИзтриване
  2. Може би само тези на "Портсмут" могат да се сравняват с Том Хикс и Джордж Жилет.

    ОтговорИзтриване