вторник, 26 януари 2010 г.

Кенуайн Джоунс договаря личните си условия с "Ливърпул", агентите на Рафаел ван дер Ваарт и Клаас-Ян Хунтелаар забелязани в Мърсисайд



Последна информация: Има значително разминаване в парите, който искат "Съндърланд" за Джоунс, и това, което "Ливърпул" са склонни да платят. Играчът иска да играе в "Ливърпул", но все още не е подал официално искане за трансфер, което може да улесни много нещата. Заплатата на играча не е проблем, но "Съндърланд" искат твърде висока цена.

Имам информация, че лично агентът на Кенуайн Джоунс е потвърдил, че нападателят на "Съндърланд" е договорил вече личните си условия с "Ливърпул" и сделката трябва да приключи до края на трансферния прозорец.

Двата клуба са разговаряли вчера вечерта и тъй като остава малко време до затварянето на прозореца, "Съндърланд" са разрешили на играча да разговаря с мърсисайдския клуб. Все пак, докато двата клуба не се договорят окончателно за трансферната сума, футболистът няма да има възможност да премине медицински преглед.

Източник, запознат с трансфера, е споделил: "Личните условия вече са договорени, но "Съндърланд" няма да му позволят (на Кенуайн Джоунс) да премине медицински преглед все още, тъй като двата клуба имат различни идеи за това как искат да приключат трансфера".

В същото време агентът на Рафаел ван дер Ваарт е бил в Мърсисайд, за да разговаря с "Евъртън" и "Ливърпул", като разговорите с "Ливърпул" са били неофициални.

Агентът на Клаас-Ян Хунтелаар, Арнолд Оостервеер, също е бил на "Мелууд" вчера. Засега нямам информация каква е целта на неговото посещение, надявам се да разбера по-късно през деня.

2 коментара:

  1. Aми добре дошъл тогава на Кени!

    "Не се занимавам с този трансфер. Да, имаме интерес към Джоунс, но с въпросът се движи от директора ни Кристиан Пърслоу. Той е провел разговори с колегата си от Съндърланд Найъл Куин. Двамата трябва да се разберат", коментира Бенитес.

    В същото време от тази ситуация е силно ядосан мениджърът на "черните котки" Стив Брус, който обвини Бенитес и Ливърпул, че опитват да вземат играча зад гърба на клуба му.-->това е от топспорт, но защо трябва да е вярно, нали не е затворен трансферния прозорец, какъв му е проблема на Бруси?

    ОтговорИзтриване
  2. Проблемът на Стив Брус е, че ако признае, че Кенуайн Джоунс е за продажба, цената на футболиста ще падне неимоверно. Номера ;-).

    ОтговорИзтриване