понеделник, 4 май 2009 г.

Шаби Алонсо и Хавиер Масчерано контузени

Шаби Алонсо е напуснал Анфийлд вчера, носейки предпазна обувка. Контузията бе предизвикана от Джоуи Бартън в мача Ливърпул - Нюкасъл, за което Бартън получи и червен картон.

Съотборникът на Алонсо Хавиер Масчерано също е получил контузия вчера. Той е бил видян да напуска стадиона накуцвайки. Медицинските тестове са показали, че аржентинският футболист е навехнал своя глезен.

Рафаел Бенитес каза, че все пак се надява и двамата футболисти да бъдат готови за мача с Уест Хям следващата събота. Добрата новина е, че Фернандо Торес ще бъде възстановен за уикенда.

Друга новина, свързана с Ливърпул днес, е, че клубът се интересува от нападателя на Алмейра Алваро Негредо. Двадесет и три годишният футболист прави страхотен сезон в испанския отбор, като скаути на Ливърпул са го наблюдавали в игра.

Въпреки че Негредо е футболист на Алмейра, той е играл в миналото за Б отбора на Реал Мадрид, и кралският клуб има опция да го закупи отново на цена от 4,4 милиона паунда. Срокът на тази опция е до края на месец юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар